Biljett sökning

Hitta Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Puerto del Rosario till Santa Cruz de Tenerife överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Puerto del Rosario till Santa Cruz de Tenerife på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife länkarna nedan.

Färjor från Puerto del Rosario till Santa Cruz de Tenerife

  • Naviera Armas
    4 avgångar per vecka Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife Färjor (10h 50m)

Guide till Puerto del Rosario

Puerto del Rosario är huvudstad på Fuerteventura. Den livliga staden är uppbyggd kring den populära porten som har utvecklats under åren för att tillgodose turismen på ön. På grund av placeringen av hamnen är alla faciliteter lättillgängliga för passagerare som anländer med färja eller kryssningsfartyg.

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är huvudstaden på Kanarieöarna. Den livliga hamnen i Santa Cruz används för fiske samt passagerar-och kommersiella färjor, och ligger nära den stora staden som är fylld med fantastisk arkitektur och vackra landskap. Hamnen erbjuder ett brett utbud av passageraranläggningar och har goda förbindelser till resten av ön via väg och regelbunden kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife färjor