Biljett sökning

Hitta Rafina Andros färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Rafina till Andros med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Rafina till Andros. För mer information och en snabb offert på Rafina Andros färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Rafina Andros vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Rafina till Andros

Guide till Rafina

Rafina är en traditionell hamnstad belägen på den östra kusten av det södra grekiska fastlandet. Den lilla traditionella grekiska staden har en mängd fiskrestauranger och caféer och är ett populärt resmål för turister på grund av dess närhet till Aten. Den livliga hamnen har regelbundna förbindelser till övriga Kykladerna och har bra passageraranläggningar.

Guide till Andros

Andros är den nordligaste ön av de grekiska Kykladerna, och har fortfarande kvar den traditionella grekiska charmen. Det tar endast 1 timme med färja från Aten till öns hamn i Gavrio som har det blivit populär att besöka under helgerna.

Hitta alternativ till Rafina Andros färjor