Biljett sökning

Hitta Rafina Evdilos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Rafina till Evdilos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Rafina till Evdilos på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Rafina Evdilos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Rafina Evdilos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Rafina Evdilos länkarna nedan.

Färjor från Rafina till Evdilos

  • SeaJets
    2 avgångar per vecka Rafina Evdilos Färjor (7h 40m)

Guide till Rafina

Rafina är en traditionell hamnstad belägen på den östra kusten av det södra grekiska fastlandet. Den lilla traditionella grekiska staden har en mängd fiskrestauranger och caféer och är ett populärt resmål för turister på grund av dess närhet till Aten. Den livliga hamnen har regelbundna förbindelser till övriga Kykladerna och har bra passageraranläggningar.

Guide till Evdilos

Evdilos är en by i den centrala delen av ön Ikaria i Grekland. Den tysta och traditionella grekiska byn har en liten pittoresk port omgiven av traditionella byggnader och små vägar. Byn är bäst att utforska med bil när man lämnar hamnen eller som en fot passagerare så finns det den lokala busstrafiken som dock är begränsad. Stränderna har vacker vit sand och klarblått vatten, vilket ger byn en orörd känsla.

Hitta alternativ till Rafina Evdilos färjor