Biljett sökning

Hitta Rafina Heraklion färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Rafina till Heraklion med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Rafina till Heraklion rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Rafina Heraklion färjor som inkluderar tidtabeller, Rafina Heraklion färjepriser och info hur man bokar Rafina Heraklion färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Heraklion till Rafina sida!

Färjor från Rafina till Heraklion

Guide till Rafina

Rafina är en traditionell hamnstad belägen på den östra kusten av det södra grekiska fastlandet. Den lilla traditionella grekiska staden har en mängd fiskrestauranger och caféer och är ett populärt resmål för turister på grund av dess närhet till Aten. Den livliga hamnen har regelbundna förbindelser till övriga Kykladerna och har bra passageraranläggningar.

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och huvudstad på ön Kreta i Grekland. Heraklion är en viktig sjöfart och hamnen, som är belägen centralt på nordöstra kusten av Kreta. Det är lätt att nå med bil eller kollektivtrafik. Hamnen har omfattande faciliteter som är tillgängliga för besökande passagerare samt restauranger och shopping inom gångavstånd.

Hitta alternativ till Rafina Heraklion färjor