Biljett sökning

Hitta Rafina Paros färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Rafina till Paros överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Rafina till Paros på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Rafina Paros färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Rafina Paros färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Rafina Paros länkarna nedan.

Färjor från Rafina till Paros

Guide till Rafina

Rafina är en traditionell hamnstad belägen på den östra kusten av det södra grekiska fastlandet. Den lilla traditionella grekiska staden har en mängd fiskrestauranger och caféer och är ett populärt resmål för turister på grund av dess närhet till Aten. Den livliga hamnen har regelbundna förbindelser till övriga Kykladerna och har bra passageraranläggningar.

Guide till Paros

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Hitta alternativ till Rafina Paros färjor