Biljett sökning

Hitta Rafina Rethymno färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Rafina till Rethymno som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Rafina till Rethymno färja! Se nedan för information om Rafina Rethymno färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Rafina till Rethymno

Guide till Rafina

Rafina är en traditionell hamnstad belägen på den östra kusten av det södra grekiska fastlandet. Den lilla traditionella grekiska staden har en mängd fiskrestauranger och caféer och är ett populärt resmål för turister på grund av dess närhet till Aten. Den livliga hamnen har regelbundna förbindelser till övriga Kykladerna och har bra passageraranläggningar.

Guide till Rethymno

Rethymno är den tredje största staden på Kreta och har en avslappnad atmosfär. Rethymno har en unik atmosfär till stor del till de betydande studenter inom området. Det finns ett venetianskt tema i staden som är direkt igenkännbara.

Hitta alternativ till Rafina Rethymno färjor