Biljett sökning

Hitta Rhodos Anafi färjor på Ferries.se

På Ferries.se hittar ni färjor från Rhodos till Anafi med några av de ledande färjerederierna.

Ferries.se gör processen smidigare att hitta och boka billiga Färjor från Rhodos till Anafi , välj vilken färjelinje, antalet passagerare som ska res och tryck på sök! Ni hittar alla tillgängliga tidtabeller, Rhodos Anafi priser och information om hur man bokar färjebiljett.

För en alternativa rutter, se Rhodos Anafi substitut nedan.

Färjor från Rhodos till Anafi

  • Anek Lines
    2 avgångar per vecka Rhodos Anafi Färjor (16h 10m)

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Hitta alternativ till Rhodos Anafi färjor