Biljett sökning

Hitta Rhodos Diafani färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Rhodos till Diafani som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Rhodos till Diafani färja! Se nedan för information om Rhodos Diafani färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Rhodos till Diafani

  • Anek Lines
    3 avgångar per vecka Rhodos Diafani Färjor (4h 35m)

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Diafani

Diafani är en liten by vid havet i Grekland och är en del av Dodcanese öarna i Egeiska havet. Den nya hamnen i Diafani stod färdig 1995 som ger tillgång till stora passagerar-och bilfärjor.

Hitta alternativ till Rhodos Diafani färjor