Biljett sökning

Hitta Rhodos Fournoi färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Rhodos till Fournoi med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Rhodos till Fournoi. För mer information och en snabb offert på Rhodos Fournoi färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Rhodos Fournoi vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Rhodos till Fournoi

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Fournoi

Fournoi är en liten grekisk ö i norra Egeiska regionen och är den största hamnen i den grupp av små öar. Staden Fournoi är mycket traditionell och oförstörd, med majoriteten av invånarna är fiskare.

Hitta alternativ till Rhodos Fournoi färjor