Biljett sökning

Hitta Rhodos Heraklion färjor på Ferries.se

På Ferries.se hittar ni färjor från Rhodos till Heraklion med några av de ledande färjerederierna.

Ferries.se gör processen smidigare att hitta och boka billiga Färjor från Rhodos till Heraklion , välj vilken färjelinje, antalet passagerare som ska res och tryck på sök! Ni hittar alla tillgängliga tidtabeller, Rhodos Heraklion priser och information om hur man bokar färjebiljett.

För en alternativa rutter, se Rhodos Heraklion substitut nedan.

Färjor från Rhodos till Heraklion

  • Anek Lines
    2 avgångar per vecka Rhodos Heraklion Färjor (14h 35m)

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och huvudstad på ön Kreta i Grekland. Heraklion är en viktig sjöfart och hamnen, som är belägen centralt på nordöstra kusten av Kreta. Det är lätt att nå med bil eller kollektivtrafik. Hamnen har omfattande faciliteter som är tillgängliga för besökande passagerare samt restauranger och shopping inom gångavstånd.

Hitta alternativ till Rhodos Heraklion färjor