Biljett sökning

Hitta Rhodos Leros färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Rhodos till Leros med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Rhodos till Leros rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Rhodos Leros färjor som inkluderar tidtabeller, Rhodos Leros färjepriser och info hur man bokar Rhodos Leros färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Leros till Rhodos sida!

Färjor från Rhodos till Leros

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Hitta alternativ till Rhodos Leros färjor