Biljett sökning

Hitta Rhodos Lipsi färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Rhodos till Lipsi som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Rhodos till Lipsi färja! Se nedan för information om Rhodos Lipsi färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Rhodos till Lipsi

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Lipsi

Lipsi är en liten ö i norra Dodekaneserna i Grekland, som ligger mellan Samos och Kalymnos. Den lilla hamnen i Lipsi erbjuder goda förbindelser till omgivande öarna.

Hitta alternativ till Rhodos Lipsi färjor