Biljett sökning

Hitta Rhodos Milos färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Rhodos till Milos med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Rhodos till Milos rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Rhodos Milos färjor som inkluderar tidtabeller, Rhodos Milos färjepriser och info hur man bokar Rhodos Milos färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Milos till Rhodos sida!

Färjor från Rhodos till Milos

  • Anek Lines
    1 1 Veckovis Rhodos Milos Ferry (27h 20m)

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Milos

Milos är en grekisk ö i Egeiska havet den sydligaste ön i Kykladerna gruppen. Ön är känd för statyn av Afrodite. Färjehamnen i Milos ligger i hamnstaden Adamas i mitten av ön. Hamnen har begränsade faciliteter, men är ligger närheten till staden där man hittar alla bekvämligheter och tillgång till kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Rhodos Milos färjor