Biljett sökning

Hitta Rhodos Patmos färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Rhodos till Patmos med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Rhodos till Patmos rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Rhodos Patmos färjor som inkluderar tidtabeller, Rhodos Patmos färjepriser och info hur man bokar Rhodos Patmos färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Patmos till Rhodos sida!

Färjor från Rhodos till Patmos

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Patmos

Patmos är en liten grekisk ö i Egeiska havet och den nordligaste av de Dodekaneserna. Öns viktigaste hamn i Patmos ligger i staden Skala och har bra förbindelser med buss och via väg, med alla skyltar på grekiska och engelska, även om anläggningar i hamnen är mycket begränsade.

Hitta alternativ till Rhodos Patmos färjor