Biljett sökning

Hitta Rhodos Pireus färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Rhodos till Pireus med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Rhodos till Pireus. För mer information och en snabb offert på Rhodos Pireus färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Rhodos Pireus vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Rhodos till Pireus

  • Blue Star Ferries
    4 avgångar per vecka Rhodos Pireus Färjor (11h 55m)
  • Anek Lines
    2 avgångar per vecka Rhodos Pireus Färjor (27h 10m)

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Hitta alternativ till Rhodos Pireus färjor