Biljett sökning

Hitta Rhodos Symi färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Rhodos till Symi som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Rhodos till Symi färja! Se nedan för information om Rhodos Symi färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Rhodos till Symi

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Symi

Symi (Simi) är en del av de grekiska Tolvöarna. Färjehamnen I Symi är beläget i centrum av staden och har grundläggande passageraranläggningar, trots sin närhet till staden ger det besökarna tillgång till lokala bekvämligheter och transporter.

Hitta alternativ till Rhodos Symi färjor