Biljett sökning

Hitta Riga Helsingfors färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Riga till Helsingfors med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Riga till Helsingfors. För mer information och en snabb offert på Riga Helsingfors färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Riga Helsingfors vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Riga till Helsingfors

  • Tallink Silja
    4 avgångar per vecka Riga Helsingfors Färjor (18h 45m)

Guide till Riga

Riga är Lettlands huvudstad och den största staden i de baltiska staterna. Hamnen i Riga är en viktig del av stadens historia och användes för internationell handel så långt tillbaka som på 12-talet när staden skapades på stranden av floden Daugava. Färjehamnen och passagerarterminal i dag, erbjuder bra passagerar faciliteter och ligger bara en kort promenad från den gamla stadsdelen.

Guide till Helsingfors

Helsingfors är huvudstad och största staden i Finland som ligger på stranden av den finska viken i Östersjön. Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Det är över en miljon passagerare som passerar Helsingfors årligen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.

Hitta alternativ till Riga Helsingfors färjor