Biljett sökning

Hitta Riga Stockholm färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Riga till Stockholm med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Riga till Stockholm. För mer information och en snabb offert på Riga Stockholm färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Riga Stockholm vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Riga till Stockholm

Guide till Riga

Riga är Lettlands huvudstad och den största staden i de baltiska staterna. Hamnen i Riga är en viktig del av stadens historia och användes för internationell handel så långt tillbaka som på 12-talet när staden skapades på stranden av floden Daugava. Färjehamnen och passagerarterminal i dag, erbjuder bra passagerar faciliteter och ligger bara en kort promenad från den gamla stadsdelen.

Guide till Stockholm

Stockholm har alltid varit en viktig inkörsport till övriga Norden på grund av sitt läge. Det finns utmärkta tåg-och vägnät till hamnen och ett komplett utbud av tjänster som finns vid terminalen för passagerare.

Hitta alternativ till Riga Stockholm färjor