Biljett sökning

Hitta Rønne Swinoujscie färjor på Ferries.se

Här på Ferries.se, har vi färjor från Rønne till Swinoujscie med varje ledande rederi.

För mer information om Färjor från Rønne till Swinoujscie, inklusive tidtabeller, priser och information om hur man bokar, får ni välja överfart, antalet passagerare och klicka på sök. Att hitta billiga färjor med Ferries.se kan inte bli enklare!

Eller om ni föredrar en annan väg, så varför inte titta på en av Rønne Swinoujscie alternativen nedan?

Färjor från Rønne till Swinoujscie

  • Polferries
    1 1 Veckovis Rønne Swinoujscie Ferry (6h 0m)

Guide till Rønne

Rönne är den största staden på den danska ön Bornholm i Östersjön, och ståtar med storslagen natur och klippiga kuster. Staden rymmer även Danmarks äldsta teater. Rönne har blivit en populär turistattraktion för att vara känd som "Pärlen av Östersjön". Den livliga men idylliska hamnen är fylld med fiskebåtar och besökande färjor från Danmark och Sverige.

Guide till Swinoujscie

Swinoujscie är en hamnstad vid Östersjön i nordvästra Polen. Hamnen i Swinoujscie har goda förbindelser till Danmark och Sverige och har den största hamnen i Polen. Hamnen har bra anläggningarna för person-och godstrafik. Hamnen har goda förbindelser till vägnätet via den europeiska E65 som sträcker sig från Sverige till Grekland och det finns en järnvägsstation inom några minuters promenad från hamnen.

Hitta alternativ till Rønne Swinoujscie färjor