Biljett sökning

Hitta Rosslare Bilbao färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Rosslare till Bilbao med alla de stora färjerederierna mellan Rosslare till Bilbao!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Rosslare Bilbao.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Rosslare eller Bilbao länkarna på denna sida.

Färjor från Rosslare till Bilbao

Guide till Rosslare

Rosslare är en vacker kuststad i grevskapet Wexford och är hem till Irlands näst största passagerarfärja hamn. Hamnen och passagerarterminalen har ett bra utbud av faciliteter och tjänster med anslutningar med buss och tåg som går direkt till hamnen. De viktigaste motorvägarna från Dublin och Kilkenny är väl skyltade till passagerarterminalen.

Guide till Bilbao

Bilbao är en kommun och en stad som är belägen i norra Spanien. Den historiska porten är ett kommersiellt hamn center som tar emot tusentals passagerare och frakt under hela året, vilket gör den till en av de fem största hamnarna i Spanien. Hem till den berömda Bilbao Guggenheim Museum, är det spårvagns systemet som är perfekt för att utforska staden och bra förbindelser till det europeiska vägnätet och avgiftsbelagda vägar till resten av Spanien.

Hitta alternativ till Rosslare Bilbao färjor