Biljett sökning

Hitta Rosslare Cherbourg färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Rosslare till Cherbourg med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Rosslare till Cherbourg rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Rosslare Cherbourg färjor som inkluderar tidtabeller, Rosslare Cherbourg färjepriser och info hur man bokar Rosslare Cherbourg färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Cherbourg till Rosslare sida!

Färjor från Rosslare till Cherbourg

Guide till Rosslare

Rosslare är en vacker kuststad i grevskapet Wexford och är hem till Irlands näst största passagerarfärja hamn. Hamnen och passagerarterminalen har ett bra utbud av faciliteter och tjänster med anslutningar med buss och tåg som går direkt till hamnen. De viktigaste motorvägarna från Dublin och Kilkenny är väl skyltade till passagerarterminalen.

Guide till Cherbourg

Cherbourg är en stad som ligger i nordvästra Frankrike. Cherbourg är en färjehamn med linjer som förbinder till de engelska färjan hamnarna i Poole och Portsmouth samt Jersey. Den moderna färjeterminalen har linjetrafik för person-och godstrafik med goda tillgångar till lokala bekvämligheter. Cherbourg är också en stor örlogsstad och det var det första stoppet för HMS Titanic ha lämnat Southampton.

Hitta alternativ till Rosslare Cherbourg färjor