Biljett sökning

Hitta Rostock Gedser färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Rostock till Gedser med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Rostock till Gedser. För mer information och en snabb offert på Rostock Gedser färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Rostock Gedser vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Rostock till Gedser

  • Scandlines
    10 dagligen Rostock Gedser Färjor (1h 45m)

Guide till Rostock

Rostock ligger i den tyska regionen Mecklenburg - Vorpommern och är den största staden i regionen med en av de största färjehamnarna i Östersjöregionen. Rostock är fylld med historiska platser och turistattraktioner, inklusive gallerier och museer. Färjehamnen kan nås direkt via de tyska järnvägs-och vägnät samt erbjuds ett bra utbud av faciliteter för besökare.

Guide till Gedser

Gedser är den sydligaste staden i Danmark och en viktig hamnstad i Östersjön. Gedser hamn är belägen i den södra delen av den största staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik. Den största passagerarhamnen har bra faciliteter och tjänster för besökande passagerare.

Hitta alternativ till Rostock Gedser färjor