Biljett sökning

Hitta Salerno Ischia färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Salerno till Ischia överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Salerno till Ischia på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Salerno Ischia färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Salerno Ischia färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Salerno Ischia länkarna nedan.

Färjor från Salerno till Ischia

  • Alilauro
    7 avgångar per vecka Salerno Ischia Färjor (2h 35m)

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Guide till Ischia

Ischia är en vulkanisk ö i den norra änden av Neapelbukten. Ischia är den största ön i Neapelbukten och anses vara den vackraste. Hamnen i Ischia är en vacker och livlig hamn med regelbundna förbindelser till och från fastlandet.

Hitta alternativ till Salerno Ischia färjor