Biljett sökning

Hitta Salerno Panarea färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Salerno till Panarea med alla de stora färjerederierna mellan Salerno till Panarea!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Salerno Panarea.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Salerno eller Panarea länkarna på denna sida.

Färjor från Salerno till Panarea

  • Alilauro
    2 avgångar per vecka Salerno Panarea Färjor (4h 40m)

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Guide till Panarea

Panarea är den näst minsta av de åtta Eoliska öarna på Siciliens kust, och kan endast nås med färja. Ön saknar vägar och bara 300 invånare, så att hitta hamnen är mycket enkel. Färjehamnen har begränsade faciliteter, men är omgivet av restauranger och kaféer som ligger inom gångavstånd. Ön har blivit en populär destination för kändisar gömmer sig från paparazzi för en lugn semester.

Hitta alternativ till Salerno Panarea färjor