Biljett sökning

Hitta Salerno Salina färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Salerno till Salina med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Salerno till Salina. För mer information och en snabb offert på Salerno Salina färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Salerno Salina vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Salerno till Salina

  • Alilauro
    2 avgångar per vecka Salerno Salina Färjor (5h 10m)

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Guide till Salina

Salina är en ö norr om Sicilien i södra Italien och är den näst största ön i öriket. Staden består av sex vulkaner, som nu är inaktiva och var en gång en grekisk uppgörelse. Ön är liten så att hamnen är lättillgänglig och väl skyltade på hela ön, anläggningarna är bra för alla person-och godstrafiken till och från fastlandet Italien.

Hitta alternativ till Salerno Salina färjor