Biljett sökning

Hitta Salerno Stromboli färjor på Ferries.se

På Ferries.se hittar ni färjor från Salerno till Stromboli med några av de ledande färjerederierna.

Ferries.se gör processen smidigare att hitta och boka billiga Färjor från Salerno till Stromboli , välj vilken färjelinje, antalet passagerare som ska res och tryck på sök! Ni hittar alla tillgängliga tidtabeller, Salerno Stromboli priser och information om hur man bokar färjebiljett.

För en alternativa rutter, se Salerno Stromboli substitut nedan.

Färjor från Salerno till Stromboli

  • Alilauro
    2 avgångar per vecka Salerno Stromboli Färjor (4h 5m)

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Guide till Stromboli

Stromboli är en liten ö utanför Siciliens kust i Tyrrenska havet, en av de åtta Eoliska öarna. Stromboli är hem till en av tre aktiva vulkanerna i Italien och ligger på den vulkaniska bågen norr om Sicilien. Hamnen i Stromboli är väl skyltad via vägen runt den lilla ön, och det finns ett bra utbud av passageraranläggningar inom hamnen.

Hitta alternativ till Salerno Stromboli färjor