Biljett sökning

Hitta Salerno Vulcano färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Salerno till Vulcano överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Salerno till Vulcano på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Salerno Vulcano färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Salerno Vulcano färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Salerno Vulcano länkarna nedan.

Färjor från Salerno till Vulcano

  • Alilauro
    2 avgångar per vecka Salerno Vulcano Färjor (5h 40m)

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Guide till Vulcano

Vulcano är en del av de Eoliska öarna i norra Sicilien i Italien. Ön har flera vulkaniska centra, bland annat en av fyra aktiva vulkaner i Italien. Den vackra lilla ön har ett underskönt landskap och är känd för sina bad. Färjehamnen på ön är lätt att nå med väl skyltade vägar och det finns rimliga passageraranläggningar inom hamnen.

Hitta alternativ till Salerno Vulcano färjor