Biljett sökning

Hitta Salina Salerno färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Salina till Salerno som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Salina till Salerno färja! Se nedan för information om Salina Salerno färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Salina till Salerno

  • Alilauro
    2 avgångar per vecka Salina Salerno Färjor (4h 55m)

Guide till Salina

Salina är en ö norr om Sicilien i södra Italien och är den näst största ön i öriket. Staden består av sex vulkaner, som nu är inaktiva och var en gång en grekisk uppgörelse. Ön är liten så att hamnen är lättillgänglig och väl skyltade på hela ön, anläggningarna är bra för alla person-och godstrafiken till och från fastlandet Italien.

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Salina Salerno färjor