Biljett sökning

Hitta Salina Stromboli färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Salina till Stromboli med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Salina till Stromboli. För mer information och en snabb offert på Salina Stromboli färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Salina Stromboli vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Salina till Stromboli

Guide till Salina

Salina är en ö norr om Sicilien i södra Italien och är den näst största ön i öriket. Staden består av sex vulkaner, som nu är inaktiva och var en gång en grekisk uppgörelse. Ön är liten så att hamnen är lättillgänglig och väl skyltade på hela ön, anläggningarna är bra för alla person-och godstrafiken till och från fastlandet Italien.

Guide till Stromboli

Stromboli är en liten ö utanför Siciliens kust i Tyrrenska havet, en av de åtta Eoliska öarna. Stromboli är hem till en av tre aktiva vulkanerna i Italien och ligger på den vulkaniska bågen norr om Sicilien. Hamnen i Stromboli är väl skyltad via vägen runt den lilla ön, och det finns ett bra utbud av passageraranläggningar inom hamnen.

Hitta alternativ till Salina Stromboli färjor