Biljett sökning

Hitta Sami Bari färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Sami till Bari som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Sami till Bari färja! Se nedan för information om Sami Bari färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Sami till Bari

Guide till Sami

Sami är en hamnstad på den grekiska ön Kefalonia i Joniska öarna på den östra kusten av ön. Sami är en livlig semesterort på Kefalonia och är fylld med hotell och väl organiserade campingplatser. Det finns också många sevärdheter och antika ruiner för besöker på ön. Hamnen är bra anläggningar för passagerare och är lätt åtkomliga via väg-och kollektivtrafik.

Guide till Bari

Bari är en huvudstad vid Adriatiska havet i Italien och är känd som en student stad. Bari har många historiska arkitekturer. Staden har två hamnar, den gamla hamnen och den nya hamnen. Den gamla porten används för fiskefartyg och den nya är välutrustad för alla storlekar av fartyg. Färjeterminalen har turistanläggningar, bank, shopping och tillgång till all kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Sami Bari färjor