Biljett sökning

Hitta San Sebastian de la Gomera Playa Santiago färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från San Sebastian de la Gomera till Playa Santiago med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från San Sebastian de la Gomera till Playa Santiago. För mer information och en snabb offert på San Sebastian de la Gomera Playa Santiago färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till San Sebastian de la Gomera Playa Santiago vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från San Sebastian de la Gomera till Playa Santiago

  • Fred Olsen Express
    3 dagligen San Sebastian de la Gomera Playa Santiago Färjor (0h 30m)

Guide till San Sebastian de la Gomera

San Sebastián de la Gomera är en stad, viktigaste hamn och huvudstad i distriktet La Gomera på Kanarieöarna. Staden är ett populärt turist stopp med sandstränder och historiska byggnader, känd för att vara en port som Columbus seglade från. Hamnen är välutrustat och har kollektivtrafik i närheten för besökande passagerare.

Guide till Playa Santiago

Playa Santiago är en lugn plats och har en naturlig charm som består av rofyllda vatten och grå stenstränder. Playa Santiago brukade vara en hektisk fiskeby och hade ett antal fabriker, men dessa har sedan stängts av för att ge plats för turistnäringen.

Hitta alternativ till San Sebastian de la Gomera Playa Santiago färjor