Biljett sökning

Hitta Sankt Petersburg Stockholm färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Sankt Petersburg till Stockholm som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Sankt Petersburg till Stockholm färja! Se nedan för information om Sankt Petersburg Stockholm färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Sankt Petersburg till Stockholm

  • St Peter Line
    1 1 Veckovis Sankt Petersburg Stockholm Ferry (39h 30m)

Guide till Sankt Petersburg

St Petersburg är en stad i Ryssland, som ligger på floden Neva på Östersjön. Hamnen i St Petersburg är Rysslands viktigaste transportlänk mellan öst och väst. S: t Petersburg är rik på historia och har sedan dess blivit en mycket modern och dynamisk stad, även om det ibland beskrivs som kuslig. Hamnen i S: t Petersburg nås bäst med kollektivtrafik från staden med alla bekvämligheter som ligger bara några minuter bort.

Guide till Stockholm

Stockholm har alltid varit en viktig inkörsport till övriga Norden på grund av sitt läge. Det finns utmärkta tåg-och vägnät till hamnen och ett komplett utbud av tjänster som finns vid terminalen för passagerare.

Hitta alternativ till Sankt Petersburg Stockholm färjor