Biljett sökning

Hitta Sankt Petersburg Tallinn färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Sankt Petersburg till Tallinn som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

Färjor från Sankt Petersburg till Tallinn

  • St Peter Line
    2 avgångar per vecka Sankt Petersburg Tallinn Färjor (14h 0m)

Guide till Sankt Petersburg

St Petersburg är en stad i Ryssland, som ligger på floden Neva på Östersjön. Hamnen i St Petersburg är Rysslands viktigaste transportlänk mellan öst och väst. S: t Petersburg är rik på historia och har sedan dess blivit en mycket modern och dynamisk stad, även om det ibland beskrivs som kuslig. Hamnen i S: t Petersburg nås bäst med kollektivtrafik från staden med alla bekvämligheter som ligger bara några minuter bort.

Guide till Tallinn

Tallinn är huvudstaden och största staden i Estland, som ligger på den norra kusten av landet på kusten av Finska viken. Tallinn är den äldsta huvudstaden i norra Europa. Tallinn är den största och mest utvecklade gods-och passagerarhamnen i Baltikum. Färjehamnen ligger nära den stora staden och erbjuder alla faciliteter för passagerare, inklusive buss-och tågförbindelser.

Hitta alternativ till Sankt Petersburg Tallinn färjor