Biljett sökning

Hitta Santa Cruz de Tenerife Cadiz färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Santa Cruz de Tenerife till Cadiz som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Santa Cruz de Tenerife till Cadiz färja! Se nedan för information om Santa Cruz de Tenerife Cadiz färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Santa Cruz de Tenerife till Cadiz

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är huvudstaden på Kanarieöarna. Den livliga hamnen i Santa Cruz används för fiske samt passagerar-och kommersiella färjor, och ligger nära den stora staden som är fylld med fantastisk arkitektur och vackra landskap. Hamnen erbjuder ett brett utbud av passageraranläggningar och har goda förbindelser till resten av ön via väg och regelbunden kollektivtrafik.

Guide till Cadiz

Cadiz är en stad och hamn i sydvästra Spanien och har varit hemmahamn för den spanska marinen sedan 1700-talet. Staden är rikt på historia och det finns en uppsjö av historiska sevärdheter att besöka, liksom parkerna som är utspridda över hela staden som är full av exotiska växter och stora träd, som tros ha köpts till Spanien från Columbus.

Hitta alternativ till Santa Cruz de Tenerife Cadiz färjor