Biljett sökning

Hitta Santa Cruz de Tenerife Las Palmas färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Santa Cruz de Tenerife till Las Palmas överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Santa Cruz de Tenerife till Las Palmas på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Santa Cruz de Tenerife Las Palmas färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Santa Cruz de Tenerife Las Palmas färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Santa Cruz de Tenerife Las Palmas länkarna nedan.

Färjor från Santa Cruz de Tenerife till Las Palmas

  • Trasmediterranea
    1 1 Veckovis Santa Cruz de Tenerife Las Palmas Ferry (7h 0m)
  • Naviera Armas
    6 dagligen Santa Cruz de Tenerife Las Palmas Färjor (1h 40m)

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är huvudstaden på Kanarieöarna. Den livliga hamnen i Santa Cruz används för fiske samt passagerar-och kommersiella färjor, och ligger nära den stora staden som är fylld med fantastisk arkitektur och vackra landskap. Hamnen erbjuder ett brett utbud av passageraranläggningar och har goda förbindelser till resten av ön via väg och regelbunden kollektivtrafik.

Guide till Las Palmas

Las Palmas är huvudstad på Gran Canarias i Spanien och är en av Kanarieöarna. Hamnen i Las Palmas är väl utrustade med utrymmen för passagerare som besöker ön och är kopplad till de tre största motorvägarna.

Hitta alternativ till Santa Cruz de Tenerife Las Palmas färjor