Biljett sökning

Hitta Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario färjor på Ferries.se

Här på Ferries.se, har vi färjor från Santa Cruz de Tenerife till Puerto del Rosario med varje ledande rederi.

För mer information om Färjor från Santa Cruz de Tenerife till Puerto del Rosario, inklusive tidtabeller, priser och information om hur man bokar, får ni välja överfart, antalet passagerare och klicka på sök. Att hitta billiga färjor med Ferries.se kan inte bli enklare!

Eller om ni föredrar en annan väg, så varför inte titta på en av Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario alternativen nedan?

Färjor från Santa Cruz de Tenerife till Puerto del Rosario

  • Naviera Armas
    4 dagligen Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario Färjor (10h 30m)

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är huvudstaden på Kanarieöarna. Den livliga hamnen i Santa Cruz används för fiske samt passagerar-och kommersiella färjor, och ligger nära den stora staden som är fylld med fantastisk arkitektur och vackra landskap. Hamnen erbjuder ett brett utbud av passageraranläggningar och har goda förbindelser till resten av ön via väg och regelbunden kollektivtrafik.

Guide till Puerto del Rosario

Puerto del Rosario är huvudstad på Fuerteventura. Den livliga staden är uppbyggd kring den populära porten som har utvecklats under åren för att tillgodose turismen på ön. På grund av placeringen av hamnen är alla faciliteter lättillgängliga för passagerare som anländer med färja eller kryssningsfartyg.

Hitta alternativ till Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario färjor