Biljett sökning

Hitta Savona Bastia färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Savona till Bastia med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Savona till Bastia. För mer information och en snabb offert på Savona Bastia färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Savona Bastia vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Savona till Bastia

Guide till Savona

Savona är en hamnstad i norra italienska regionen Ligurien och är ett viktigt industriellt centrum i Medelhavet. Hamnen i Savona har bra passageraranläggningar inom terminalen samt en transferbuss direkt i hamnen. Huvud A10 motorvägen till Savona tar en direkt till hamnen.

Guide till Bastia

Bastia är en kommun i Frankrike som ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. Bastia har en huvud hamnen på ön och är särskilt känd för sina viner. Den kommersiella och hamnen är en viktig ekonomisk tillgång för staden, den välkomnar tusentals färjepassagerare till fots och med bil under sommarmånaderna. Norr om hamnen ligger småbåtshamnen Toga som har barer, restauranger och nattklubbar vid hamnen.

Hitta alternativ till Savona Bastia färjor