Biljett sökning

Hitta Serifos Katapola färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Serifos till Katapola med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Serifos till Katapola. För mer information och en snabb offert på Serifos Katapola färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Serifos Katapola vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Serifos till Katapola

  • SeaJets
    7 avgångar per vecka Serifos Katapola Färjor (4h 55m)

Guide till Serifos

Serifos är belägen i Egeiska havet i västra Kykladernas ögrupp och har blivit en populär semesterort för grekiska besökare. Ön har en charmig orörd kvalitet, med fantastisk utsikt och traditionella vita målade byggnader. Färjehamnen ligger på den sydöstra hörnet av ön.

Guide till Katapola

Katapola (Amorgos) är den östligaste ön i ögruppen Kykladerna. Det finns två små hamnar och en vacker port som kantas av restauranger och tavernor. Det finns båtplatser för de färgglada fiskebåtarna och besökande segelbåtar.

Hitta alternativ till Serifos Katapola färjor