Biljett sökning

Hitta Serifos Pireus färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Serifos till Pireus som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Serifos till Pireus färja! Se nedan för information om Serifos Pireus färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Serifos till Pireus

  • Aegean Speed Lines
    7 avgångar per vecka Serifos Pireus Färjor (2h 30m)
  • Zante Ferries
    4 avgångar per vecka Serifos Pireus Färjor (4h 0m)
  • SeaJets
    14 avgångar per vecka Serifos Pireus Färjor (1h 55m)

Guide till Serifos

Serifos är belägen i Egeiska havet i västra Kykladernas ögrupp och har blivit en populär semesterort för grekiska besökare. Ön har en charmig orörd kvalitet, med fantastisk utsikt och traditionella vita målade byggnader. Färjehamnen ligger på den sydöstra hörnet av ön.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Hitta alternativ till Serifos Pireus färjor