Biljett sökning

Hitta Serifos Syros färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Serifos till Syros med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Serifos till Syros. För mer information och en snabb offert på Serifos Syros färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Serifos Syros vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Serifos till Syros

Guide till Serifos

Serifos är belägen i Egeiska havet i västra Kykladernas ögrupp och har blivit en populär semesterort för grekiska besökare. Ön har en charmig orörd kvalitet, med fantastisk utsikt och traditionella vita målade byggnader. Färjehamnen ligger på den sydöstra hörnet av ön.

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö i Kykladerna i Egeiska havet, fylld med traditionell grekisk charm. Den har fantastiska stränder och arkitektur som är en magnet för besökare. Hamnen i Syros erbjuder anslutningar till andra öar i Kykladerna med grundläggande passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Serifos Syros färjor