Biljett sökning

Hitta Skiathos Agios Konstantinos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Skiathos till Agios Konstantinos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Skiathos till Agios Konstantinos. För mer information och en snabb offert på Skiathos Agios Konstantinos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Skiathos Agios Konstantinos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Skiathos till Agios Konstantinos

  • Anes Ferries
    5 avgångar per vecka Skiathos Agios Konstantinos Färjor (3h 30m)

Guide till Skiathos

Skiathos är en liten grekisk ö i nordvästra Egeiska havet som tillhör Sporadernas ögrupp. Skiathos port erbjuder ett bra utbud av persontrafik och en mängd olika transportmöjligheter för att nå hamnen eller för att utforska ön.

Guide till Agios Konstantinos

Agios Konstantinos är en stad i den grekiska regionen Phthiotida. Den vackra staden har fantastiska stränder med kristallklart vatten och vackra vyer och även en livlig hamn med regelbundna förbindelser till Sporaderna och fastlandet.

Hitta alternativ till Skiathos Agios Konstantinos färjor