Biljett sökning

Hitta St Malo Jersey färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på St Malo till Jersey överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från St Malo till Jersey på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om St Malo Jersey färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar St Malo Jersey färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av St Malo Jersey länkarna nedan.

Färjor från St Malo till Jersey

  • Condor Ferries
    4 avgångar per vecka St Malo Jersey Färjor (1h 25m)

Guide till St Malo

St Malo är en hamnstad i Bretagne i nordvästra Frankrike i Engelska kanalen. Det finns grundläggande passageraranläggningar inom St Malo terminalen med god tillgång till hamnen från N137 motorvägen som är kopplad till resten av Frankrike. Kollektivtrafiken ligger minuter från huvudbyggnaden till fots.

Guide till Jersey

Ön Jersey är den största av Kanalöarna. Hamnen i Jersey ligger vid södra änden av ön och det finns två portar för passagerar-och bilfärjor som besöker öarna från båda sidor av kanalen. Båda har ett komplett utbud av faciliteter och buss och taxi tjänster som utförs direkt utanför terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till St Malo Jersey färjor