Biljett sökning

Hitta Stockholm Helsingfors färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Stockholm till Helsingfors med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Stockholm till Helsingfors. För mer information och en snabb offert på Stockholm Helsingfors färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Stockholm Helsingfors vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Stockholm till Helsingfors

  • Tallink Silja
    7 avgångar per vecka Stockholm Helsingfors Färjor (16h 15m)
  • Viking Line
    7 avgångar per vecka Stockholm Helsingfors Färjor (16h 15m)
  • St Peter Line
    1 1 Veckovis Stockholm Helsingfors Ferry (17h 0m)

Guide till Stockholm

Stockholm har alltid varit en viktig inkörsport till övriga Norden på grund av sitt läge. Det finns utmärkta tåg-och vägnät till hamnen och ett komplett utbud av tjänster som finns vid terminalen för passagerare.

Guide till Helsingfors

Helsingfors är huvudstad och största staden i Finland som ligger på stranden av den finska viken i Östersjön. Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Det är över en miljon passagerare som passerar Helsingfors årligen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.

Hitta alternativ till Stockholm Helsingfors färjor