Biljett sökning

Hitta Stockholm Tallinn färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Stockholm till Tallinn som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Stockholm till Tallinn färja! Se nedan för information om Stockholm Tallinn färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Stockholm till Tallinn

  • Tallink Silja
    7 avgångar per vecka Stockholm Tallinn Färjor (15h 45m)
  • Viking Line
    6 avgångar per vecka Stockholm Tallinn Färjor (20h 15m)
  • St Peter Line
    1 1 Veckovis Stockholm Tallinn Ferry (62h 30m)

Guide till Stockholm

Stockholm har alltid varit en viktig inkörsport till övriga Norden på grund av sitt läge. Det finns utmärkta tåg-och vägnät till hamnen och ett komplett utbud av tjänster som finns vid terminalen för passagerare.

Guide till Tallinn

Tallinn är huvudstaden och största staden i Estland, som ligger på den norra kusten av landet på kusten av Finska viken. Tallinn är den äldsta huvudstaden i norra Europa. Tallinn är den största och mest utvecklade gods-och passagerarhamnen i Baltikum. Färjehamnen ligger nära den stora staden och erbjuder alla faciliteter för passagerare, inklusive buss-och tågförbindelser.

Hitta alternativ till Stockholm Tallinn färjor