Biljett sökning

Hitta Stromboli Panarea färjor på Ferries.se

På Ferries.se hittar ni färjor från Stromboli till Panarea med några av de ledande färjerederierna.

Ferries.se gör processen smidigare att hitta och boka billiga Färjor från Stromboli till Panarea , välj vilken färjelinje, antalet passagerare som ska res och tryck på sök! Ni hittar alla tillgängliga tidtabeller, Stromboli Panarea priser och information om hur man bokar färjebiljett.

För en alternativa rutter, se Stromboli Panarea substitut nedan.

Färjor från Stromboli till Panarea

Guide till Stromboli

Stromboli är en liten ö utanför Siciliens kust i Tyrrenska havet, en av de åtta Eoliska öarna. Stromboli är hem till en av tre aktiva vulkanerna i Italien och ligger på den vulkaniska bågen norr om Sicilien. Hamnen i Stromboli är väl skyltad via vägen runt den lilla ön, och det finns ett bra utbud av passageraranläggningar inom hamnen.

Guide till Panarea

Panarea är den näst minsta av de åtta Eoliska öarna på Siciliens kust, och kan endast nås med färja. Ön saknar vägar och bara 300 invånare, så att hitta hamnen är mycket enkel. Färjehamnen har begränsade faciliteter, men är omgivet av restauranger och kaféer som ligger inom gångavstånd. Ön har blivit en populär destination för kändisar gömmer sig från paparazzi för en lugn semester.

Hitta alternativ till Stromboli Panarea färjor