Biljett sökning

Hitta Stromboli Salerno färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Stromboli till Salerno med alla de stora färjerederierna mellan Stromboli till Salerno!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Stromboli Salerno.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Stromboli eller Salerno länkarna på denna sida.

Färjor från Stromboli till Salerno

  • Alilauro
    2 avgångar per vecka Stromboli Salerno Färjor (4h 5m)

Guide till Stromboli

Stromboli är en liten ö utanför Siciliens kust i Tyrrenska havet, en av de åtta Eoliska öarna. Stromboli är hem till en av tre aktiva vulkanerna i Italien och ligger på den vulkaniska bågen norr om Sicilien. Hamnen i Stromboli är väl skyltad via vägen runt den lilla ön, och det finns ett bra utbud av passageraranläggningar inom hamnen.

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Stromboli Salerno färjor