Biljett sökning

Hitta Strömstad Sandefjord färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Strömstad till Sandefjord med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Strömstad till Sandefjord. För mer information och en snabb offert på Strömstad Sandefjord färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Strömstad Sandefjord vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Strömstad till Sandefjord

  • Fjord Line
    4 avgångar per vecka Strömstad Sandefjord Färjor (2h 30m)
  • Color Line
    4 dagligen Strömstad Sandefjord Färjor (2h 30m)

Guide till Strömstad

Strömstad är en stad i västra Sverige och en traditionell fiskeby. Staden har blivit populär bland turister på senare år på grund av dess historiska platser och monument runt om i staden. Den viktigaste hamnen ligger i närheten av den största staden och det finns en gratis buss från centrum direkt till hamnen samt andra allmänna kommunikationer och ett bra utbud av passageraranläggningar.

Guide till Sandefjord

Den norska staden Sandefjord är en modern stad med en intressant historia, vacker natur och värd för en mängd olika kulturevenemang. Staden, som ligger ca 120 km söder om Oslo, är ett populärt resmål med ett stort utbud av restauranger och caféer. I hamnen blomstrar fiskhandeln och här köper man färsk fisk och andra delikatesser. Sandefjords charmiga stadskärna består av en blandning av gamla och moderna byggnader och ett brett utbud av butiker. Några av de viktigaste fynden från vikingatiden påträffades vid gravhögen Gokstadhögen i Sandefjord. Här hittades även Gokstadsskeppet, som nu står utställt i Vikingaskeppsmuseet i Oslo där det lockar mängder av besökare. Det finns goda förbindelser till och från hamnen och man kan även lätt köra hit längs E18.

Hitta alternativ till Strömstad Sandefjord färjor