Biljett sökning

Hitta Swinoujscie Rønne färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Swinoujscie till Rønne överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Swinoujscie till Rønne på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Swinoujscie Rønne färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Swinoujscie Rønne färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Swinoujscie Rønne länkarna nedan.

Färjor från Swinoujscie till Rønne

  • Polferries
    1 1 Veckovis Swinoujscie Rønne Ferry (6h 0m)

Guide till Swinoujscie

Swinoujscie är en hamnstad vid Östersjön i nordvästra Polen. Hamnen i Swinoujscie har goda förbindelser till Danmark och Sverige och har den största hamnen i Polen. Hamnen har bra anläggningarna för person-och godstrafik. Hamnen har goda förbindelser till vägnätet via den europeiska E65 som sträcker sig från Sverige till Grekland och det finns en järnvägsstation inom några minuters promenad från hamnen.

Guide till Rønne

Rönne är den största staden på den danska ön Bornholm i Östersjön, och ståtar med storslagen natur och klippiga kuster. Staden rymmer även Danmarks äldsta teater. Rönne har blivit en populär turistattraktion för att vara känd som "Pärlen av Östersjön". Den livliga men idylliska hamnen är fylld med fiskebåtar och besökande färjor från Danmark och Sverige.

Hitta alternativ till Swinoujscie Rønne färjor