Biljett sökning

Hitta Swinoujscie Trelleborg färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Swinoujscie till Trelleborg med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Swinoujscie till Trelleborg rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Swinoujscie Trelleborg färjor som inkluderar tidtabeller, Swinoujscie Trelleborg färjepriser och info hur man bokar Swinoujscie Trelleborg färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Trelleborg till Swinoujscie sida!

Färjor från Swinoujscie till Trelleborg

  • TT Line
    8 avgångar per vecka Swinoujscie Trelleborg Färjor (5h 45m)

Guide till Swinoujscie

Swinoujscie är en hamnstad vid Östersjön i nordvästra Polen. Hamnen i Swinoujscie har goda förbindelser till Danmark och Sverige och har den största hamnen i Polen. Hamnen har bra anläggningarna för person-och godstrafik. Hamnen har goda förbindelser till vägnätet via den europeiska E65 som sträcker sig från Sverige till Grekland och det finns en järnvägsstation inom några minuters promenad från hamnen.

Guide till Trelleborg

Trelleborg är den sydligaste staden i Sverige, och det sägs att Trelleborg var en bröllopsgåva från den danska kunga familjen till den svenska prinsen år 1257. Under medeltiden var det främst en sill fiskehamn och blev snabbt en handelsstad, idag är Trelleborg en industristad. Trelleborg välkomnar mer än en miljon passagerare genom dess port varje år, och att anslutningarna är väl rustade för att klara av detta. Det finns direkta tåg och vägsträckor från Malmö till Trelleborg.

Hitta alternativ till Swinoujscie Trelleborg färjor