Biljett sökning

Hitta Syros Kimolos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Syros till Kimolos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Syros till Kimolos. För mer information och en snabb offert på Syros Kimolos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Syros Kimolos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Syros till Kimolos

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö i Kykladerna i Egeiska havet, fylld med traditionell grekisk charm. Den har fantastiska stränder och arkitektur som är en magnet för besökare. Hamnen i Syros erbjuder anslutningar till andra öar i Kykladerna med grundläggande passageraranläggningar.

Guide till Kimolos

Kimolos är en bergig ö i den sydvästra spetsen av Kykladerna gruppen i Grekland och är en lugn semesterort. Hamnen i Kimolos har kopplingar till Pireus hamnen i Aten året runt via färja. Hamnen har begränsade faciliteter, men har bussförbindelser och taxi som är tillgängliga.

Hitta alternativ till Syros Kimolos färjor